Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon.

Keresés

Kosár

0 termék - 0 Ft Kosár
Az Ön kosara üres!

Szállítási információk

Szállítási információk:

MPL (Magyar Posta Logisztikai üzletága) futárszolgálat szállítás ideje az esetek döntő részében 1 munkanap. SMS-ben vagy emaiben értesítenek előzetesen a szállításról. 2 alkalommal kísérlik meg a kézbesítést. Az első után értesítést hagynak a postaládában telefonszámmal, ahol lehet egyeztetni a második alkalom időpontjáról. Ha második alkalommal sem sikerül kézbesíteni a csomagot, akkor értesítést hagynak az átvétel helyéről. Ez általában a legközelebbi postahivatal.  Fontos, hogy olyan címet adjon meg szállításnál, ahol a postás megtalálja önt. A  rossz címzésből eredő sikertelen kézbesítési kisérletet a vevőnek kell megtéríteni.

 • Országos másnapos utánvételes rendelést már a következő munkanapon kikézbesítjük futárszolgálatunkkal (hétfő-csütörtök: 14 óráig rendelhető, pénteken 11 óráig rendelhető következő munkanapra)

  A vételár kiegyenlítésének módjai:

  Fizetés utánvéttel: a megrendelt termékek árát, valamint az esetleges szállítási költségeket a Vásárló a csomag átvételekor fizeti meg.

  Megállapodás szerint: Megrendelőinkkel kötött külön megállapodás esetén a fizetés banki átutalással is lehetséges.

  FIZETÉS ELŐREUTALÁSSAL – INGYENES SZÁLLÍTÁS! Amennyiben a Vevő a megrendelt áru ellenértékét a teljesítést megelőzően bankszámlánkra átutalja, úgy a szállítás költségét Bruttó 25.000Ft feletti vásárlásnál átvállaljuk. Figyelem! Amennyiben előreutalással kíván fizetni kérjük írja be azt a megrendelés megjegyzés rovatába!

  Szállítási díjak:

  A szállítási díjakat az alábbi táblázat tartalmazza.
       
  Átvétel az Eladó telephelyén 0 Ft  
       
  Szállítás GLS-el utánvéttel Bruttó 2500 Ft  
  Előreutalásos fizetés esetén 500 Ft Kedvezmény  

onlinepenztargepcentrum.hu | Minden jog fenntartva.